Ekonomi

Advisor fondförvaltning – fonder med god avkastning

Advisor fondförvaltning - fonder med god avkastning

Vill du hitta fonder för din premiepension som har bättre avkastning en genomsnittet? Då bör du använda dig av Advisor fondförvaltning.

När du ska investera dina pengar i fonder, vare sig det handlar om din pension eller om personliga besparingar, vill du såklart att de ska förvaltas av kompetenta personer med erfarenhet av fondförvaltning. Därför kan du vända dig till fondförvaltningsbolag så som Advisor fondförvaltning AB.

Fondförvaltning via Advisor

Advisor bildades 1997, men år 2012 ombildades bolaget till ett fondbolag med namnet Advisor fondförvaltning AB. Bolagets främsta verksamhet är förvaltning av pesionssparande, men Advisor förvaltar även andra investeringar. Bolaget håller koll på hela processen åt dig. Allt från att bevaka marknaden för att ta reda på vilka fonder som passar dig och som utgör en bra kombination, till att utföra fondbyten när detta är det mest fördelaktiga.

Advisors egna fonder

Advisor förvaltar tre egna fonder: Advisor Världen, Advisor Multihedge och Advisor Multihedge X2. Advisor Världen är en daghandlad global aktiefond. Detta är även en PPM-fond (det vill säga en premiepensionsfond), Advisor Multihedge är en fond som placerar i hedgefonder på global nivå och Advisor Multihedge X2 är en matarfond till Advisor Multihedge.

Samtliga tre fonder är passande för långsiktigt sparande. Advisor fondförvaltning rekommenderar att du planerar att investera dina pengar under minst fem år i Advisor Världen och Advisor Multihedge X2, och under minst tre år i Advisor Multihedge för att det ska löna sig. Men det är såklart klokt att investera pengarna under ännu längre tid också. På så vis påverkas du inte av kortsiktiga förändringar och eventuella nedgångar på marknaden. Om du vill investera i Advisor Världen och/eller Advisor Multihedge kan du göra det via fondtorg. 

Premiepensionsfonder

Advisor fondförvaltning är framförallt inriktad på PPM-fonder, det vill säga fonder för premiepensionssparande. Om du är intresseras av Advisors premiepensionsförvaltning kan du anmäla dig på Advisors hemsida, snabbt och enkelt.

 Håll koll via hemsidan

På hemsidan ser Advisors fondförvaltare till att du kan ha koll på avkastning av dina fonder, vilket uppdateras varje månad. På hemsidan finner du även mycket fakta om de olika fonderna, samt kontaktuppgifter om du skulle vilja höra av dig med frågor till Advisors fondförvaltare via telefon eller epost. De reder gärna ut dina funderingar. Och tänk på att det är klokt att börja spara tidigt.

Om du tror att detta är något för dig kan du anmäla dig på Advisors hemsida.